Bokfrågor

Det är ju alltid roligt med lite bokfrågor. Så är är några bokfrågor som jag hittade på själv. :)
Det skulle vara jätteroligt ifall ni också svarade på dom här frågorna på era bloggar och sedan länkade det inlägget med era svar i en kommentar. :)
 
1. Vilken författare har du flest böcker av i bokhyllan? 
Felicia: Francine Pascal - författaren till alla Twillingarna böckerna om Elisabeth och Jessica. Och så har jag även en del böcker av författaren till Mary-Kate och Ashley Olsens böcker. 
Jennah: Just nu är det nog Dean Koontz, då jag fick en hel låda full med sådana böcker i present en gång.
 
2. Köper eller lånar ni mest?
Felicia: Jag brukar köpa böcker mest. Ibland lånar jag också böcker. Men då kan det bli lite jobbigt för då har man ett datum som man måste ha läst ut boken till. Och då blir det mycket jobbigare att läsa. 
Jennah: Jag köper mest. Det är en helt annan känsla att läsa sin bok.
 
3. Sparar ni alla böcker ni köper?
Felicia: Ja, det gör jag. Jag har väldigt svårt att göra mig av med böcker. Jag har sålt några böcker ibland, men det är sådana böcker som jag har fler av. Men jag föredrar att spara alla mina böcker.
Jennah: Om de är bra sparar jag dom, men dåliga böcker kasseras eller säljs!
 
4. Vilken bok önskar du att du själv hade skrivit?
Felicia: Jag önskar att jag hade skrivit Tvillingböckerna om Elisabeth coh Jessica eller böckerna om Mary-Kate och Ashley Olsen. 
Jennah: Bortsett från av ekonomiska skäl (vem önskar inte att den skrev Harry Potter?) så hade jag valt Klara-böckerna från Wahlströms. De har betytt mycket för mig! Fast det är klart, hade jag skrivit dom hade det inte varit samma sak att läsa dom?
 
5. Läser du bara böcker på svenska eller också böcker på andra språk?
Felicia: Just nu läser jag bara böcker som är på svensk text. Jag vill börja läsa böcker på engelska, men jag vill bli säkrare på det språket innan jag börjar. Och när jag börjat lässa lite på engelska kommer det nog mest att vara barnböcker. För dom är lättast att börja i.
Jennah: Jag läser helst på svenska. Någon faktabok kan jag tänka mig att läsa på engelska dock, och jag har en roman på danska i hyllan för att jag vill lära mig språket.

Kommentarer
Postat av: Siri

annorlunda o intressant blogg :D

Svar: Vad roligt att du tycker så, jag ska genast kolla din :)
Jennah Christensen

2013-06-09 @ 14:06:11
URL: http://sirinilsson.blogg.se
Postat av: bokmal73bok

Alltid kul med lite bokfrågor, jag har taggat er i sommarläsning http://bokmal73.wordpress.com/2013/06/11/tag-sommarlasning/

Svar: Vad roligt! :)
Jennah Christensen

2013-06-11 @ 22:32:10
URL: http://bokmal73.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0