Mardrömsresan

Titel: Mardrömsresan
Författare: Francine Pascal 
Serie: Tvillingarna 
Antal sidor: 308 tror jag att det var. 
 
Denna boken hade 2 böcker i en.
Del 1: Kapningen
 
En hel dag på en öde ö! Elisabeth och hennes tvillingsyster Jessica ser verkligen fram emot den spännande skolutflykten. Men när båten lämnar land gör klassen en skrämmande upptäckt. Alla vuxna står kvar på kajen! De är ensamma eller nästan ensamma ... Ombord finns också två farliga bankrånare. Medan båten fortsätter allt längre ut till havs blir läget alltmer desperat, och borta vid horisonten närmar sig snabbt ett oväder.
 
Del 2: Paradisöns faror
 
Som genom ett under lyckas Elisabeth, Jessica och deras klasskompisar rädda sig ur det stormande havet. De hamnar på en öde ö som skulle ha kunnat vara rena paradiset, med bländande vita stränder, massor av god frukt, och en spännande natur. Men hur ska någon kunna hitta klassen? Kommer de någonsin att få se sina familjer i Sweet Valley igen? Mardrömmen de hamnat i blir snart till rena skräckupplevelsen när de upptäcker spår i sanden och förstår att de faktiskt inte är helt ensamma på ön.
 

Denna boken hade jag som tystläsningsbok i skolan. Och jag blev klar med den idag. Jag tyckte att det var smart att ha 2 böcker i en. Tvillingarna böckerna tycker jag är jättebra. Jag har några hemma som jag ska ta och läsa någon dag. Jag tyckte att denna boken var väldigt bra. 
 
Betyg: 7 av 10
Inlägg av: Felicia 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elina

Åå jag kommer ihåg när jag läste den! Den var så humla spännande kommer jag ihåg :) har du/ni läst de andra dubbelböckerna med tvillingarna? :)

2013-05-05 @ 11:18:07
URL: http://marklarsbooks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0