Nytt år, nya böcker!

Hejsan! Det var ett tag sedan jag uppdaterade här, sist var för ungefär 3 månader sedan. Ops! >.< Iallafall, det är ett nytt år nu. 2014 var ett dåligt läsår, läste bara 5 böcker (719 sidor) totalt. Men läste ut 2 böcker i slutet som jag tänkte skriva recension om, skriver om en bok nu och ett inlägg på den andra lägger jag som tidinställt! 
 
Författare: Victoria Brogård
Utgivningsår: 2010
Förlag: Hittade faktiskt inte det. 
Antal sidor: 341 sidor
Utläst: 4/11-2014
Mitt betyg: 3 av 10 
 
Handling: Annie och Alexander har känt varandra sedan dagen de föddes och har en lite speciell relation - de är som syson, grannar och bästa vänner på en och samma gång, och de betyder allt för varandra. Tillsammans kämpar de för att lösa problem och svårigheter som ständigt uppstår, men det visar sig inte alltid vara så lätt. När Alexander blir tagen av polisen för sin graffitiklottring, lämnad av sin pappa och sviken av sin mamma börjar Annie tro att slutet närmar sig - hur skulle hon klara sig utan Alexander?
 
Var väldigt taggad på att läsa denna boken när jag först fick den, tyckte den verkade väldigt bra. Det stämde när jag började läsa den, men när jag började närma mig mitten började den bli ganska seg och det hände liksom inte så mycket mer. OCH det var väldigt mycket stavfel, har inget emot att det är något stavfel någonstans, men här var det verkligen mycket. Det tog väldigt lång tid att läsa ut boken, slutade när det blev segt men började läsa sedan igen för att jag trodde den skulle bli bättre, men det blev den inte. Tror att den skulle ha passat bättre i novellform! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0