9 nya böcker!

Har införskaffat mig lite fler böcker det senaste, 9 styckna! Älskar att gå runt i bokhandlar, speciellt om dom ser lite 'gamla' ut, sjukt mysigt! Fast finns inte så jättemånga med lite 'gamlare' stil, dom flesta är ju mer moderna, iallafall vad jag vet.. Har också inte hunnit läsa så mycket det senaste, har skola och plugg efteråt, är ganska trött också, läser jag då fattar jag knappt någonting. Men ska försöka läsa ut dom 2 böckerna jag håller på i just nu, sjukt sugen på att läsa och vill gärna skriva lite recensioner till bloggen snart! :)
I Could... ...

För någon vecka sedan hade jag studiedag, och då åkte jag, mamma, brorsan och morfar till Jönköping. Vi åkte till Erikshjälpen, det enda jag är intresserad av att kika på där är böckerna, dom är ju himla billiga! Fast blev lite besviken, fanns inte så mycket böcker. Men hittade 7 styckna där, dom enda jag tyckte verkade lite intressanta. 
Har den första boken, 'Om jag kunde drömma', blev glad att jag hittade resten utav bokserien! Dom kostade 15 kr styck, tyckte det var ett bra pris för dom. 
Hittade även lite pocket, som kostade 7 kr styck. Jag hittade andra delen i Systrar i jeans serien. Även 'Hur kär får man bli?' av Katarina von Bredow, 'Knappt lovlig', även den är skriven av Katarina von Bredow och '14 år till salu' av Caroline Engvall. 
Var i Nässjö i måndags. Skulle till tandläkaren, efter det gick vi och kollade lite i affärer och jag ville in på Bokia, som jag oftast vill när jag är där (hehe). Hittade 'Boktjuven' utav Markus Zusak, tycker den verka ganska intressant! 'Fallen ängel' av Becca Fitzpatrick' har jag också velat läsa ett tag nu. Båda böckerna kostade ungefär 150 kr tillsammans. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0