5 frågor om boken jag läser just nu

Vi skulle klara vad som helst, Alexander av Victoria Brogård
Hur många kapitel har du läst i boken? 
Boken är skriven från 2 personers perspektiv så ibland är det Alexanders sida det är skrivet från, och ibland är det från Annies sida. Och det är runt 3-5 sidor ungefär av personernas perspektiv, så har faktiskt ingen aning om vilket "kapitel" jag är på. 
 
Vad var den första meningen i boken? 
Från Annies perspektiv: "Jo, jag vet att det är lite töntigt att skriva dagbok."
 
Vad var den sista meningen du läste i boken?
"Hennes försvinnande var väl egentligen bara väntat."
 
Hur tycker du att boken verkar?
Läst runt 80 sidor hitills (av 341 sidor) och boken verkar väldigt bra, handligen är bra och det har hänt saker hela tiden än så länge så det blir aldrig tråkigt. 
 
Vilken händelse är din favorit hitills? 
Oj, det vet jag faktiskt inte. 
 
 
 
 

Min bästa ovän! av Lizzie McGuire

Författare: Lizzie McGuire 
Utgivningsår: 2004 
Förlag: Richters
Antal sidor: 137 sidor
Mitt betyg: 6 av 10
 
Handling: Lizzie har mer eller mindre accepterat Kates ställning som skolans populäraste tjej. Det fanns ju en tid då hon och Kate var bästisar. Men det var innan Kate uppnått stjärnstatus och blivit hejaklackens ledare. Nu råder snarast iskyla mellan dom. Men så plötsligt händer något som gör att Kates ställning är hotad. Hon skadar sig när hon och tjejerna i hejaklacken övar inför ett framträdande och plötsligt dalar hennes popularitet. Kan Lizzie förmå Kate att inse att hon faktiskt - för en gångs skull - kan dra nytta av Lizzies hjälp?
 
För några dagar sedan gjorde jag någonting som jag inte har gjort sedan oktober förra året, jag läste nämnligen ut en bok! Har helt tappat min läslust och det kanske man märker nu när bloggen har stått tom, och inte uppdateras på ett väldigt långt tag (från mitt håll). Jag var på läshumör för ett tag sedan och då ville jag ta någon enkel bok att börja läsa i,och då fick det bli en Lizzie McGuire bok. Den var lätt att läsa och passar när man vill ha någon lätt bok. 
 
 
 

RSS 2.0