Hatchardsfyndet #6: THE ADVENTURES OF SHERLOCK HOLMES

 
Hatchardsfyndet är en torsdagsserie i 8 delar där jag presenterar de fynd jag och min man gjorde i affären när vi var på bröllopsresa i London. Just nu ligger den engelska punden mycket lågt, och ska du åka till England är det därför precis rätt tid att shoppa böcker och annat du är intresserad av. Affären hatchards är en mycket gammal bokaffär med hela fem våningar, som jag tidigare bloggat om med titeln Bokaffär med fem våningar - Hatchards.
 
 
THE ADVENTURES OF SHERLOCK HOLMES av SIR ARTHUR CONAN DOYLE
Pris: £6.99, det vill säga 72 kr
Sidor: 344
 
The Adventures of Sherlock Holmes är bara en av många böcker i liknande anda. Jag var först sugen på att köpa Baskervilles Hund, en bok om Sherlock Holmes som fanns med serierutor istället för långa sidor med text, vilket jag tyckte var väldigt trevligt. Nu blev det dock den här historien att plöja igenom på engelska!
   Sherlock Holmes har uppnått en imponerande ålder. Han kom först år 1887, men Hatchards - affären där boken köptes - har funnits i nästan hundra år längre än så. Böckerna med den berömde detektiven är alla klassiker som deckar-läsarna borde prova på någon gång och nu är det alltså även min tur. Jag hoppas på att författaren ska visa oss att en bok av det här slaget inte behöver det våld och mord som ofta finns i dagens böcker för att vara spännande - en stulen juvel eller två är säkert nog.
 
Andra delar i serien Hatchardsfyndet:
Hatchardsfyndet #3: Titanic Voices
Hatchardsfyndet #4: Titanic
Hatchardsfyndet #5: Titanic One Newspaper, Seven Days, and the Truth That Shocked the World
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0