Hatchardsfyndet #4: TITANIC

 
Hatchardsfyndet är en torsdagsserie i 8 delar där jag presenterar de fynd jag och min man gjorde i affären när vi var på bröllopsresa i London. Just nu ligger den engelska punden mycket lågt, och ska du åka till England är det därför precis rätt tid att shoppa böcker och annat du är intresserad av. Affären hatchards är en mycket gammal bokaffär med hela fem våningar, som jag tidigare bloggat om med titeln Bokaffär med fem våningar - Hatchards.
 
 
TITANIC av ANTON GILL
Pris: £8.99, det vill säga 92 kr
Sidor: 291
Kan köpas: AdlibrisBokus och CDON
 
Titanic med undertiteln The Real Story of the Construction of the World's Most Famous Ship är en av de tre böcker vi fick hem från Titanic-hyllan som fanns på en av de nedersta våningarna inne på Hatchards. Boken handlar om uppbyggnaden av Titanic, och är lite av ett måste för de som är intresserade av detta fartyg.
   "When Titanic set sail in 1912, she was the largest, most luxurious and most technologically advanced man-made moving object in the world." står det att läsa på baksidan, och med tanke på denna text är det svårt att bli annat än intresserad av hur den enorma båten faktiskt kom till. Med 291 sidor räknar jag med detaljerad information och oväntade detaljer.
 
Andra delar i serien Hatchardsfyndet:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0