Bok i present

Bilden har jag lånat från Adlibris, där du kan köpa boken.
 
Presenter är något som vi alla blir glada av, och de festa har turen att få det då och då. Jag tycker alltid att det är roligt att få böcker som någon annan har noggrant valt ut till att passa just mig. Igår firade jag och min man sex år tillsammans och jag fick då denna nya bok från 2013 som heter Dålig Karma och är skriven av Daniel Safier.
 
   Dålig Karma är en fantastiskt rolig bok som är grundad på en väldigt smart idé. Kim Lange är en karriärinriktad kvinna som missköter det mesta i livet utom just karriären. Familjen lider av hennes frånvaro och när hon åkt ifrån dem en dag för att gå på en tevegala råkar hon träffas av ett tvättställ som kommer farande från en rysk rymdstation. Tvättstället tar på så vis livet av Kim, men det här är inte slutet för henne.
   Kim vaknar upp och upptäcker att hon har sex ben, en jättestor bakdel och långa antenner fram som hon både smakar, känner och luktar med. All dålig karma hon har samlat på sig under sitt själviska liv har gjort att hon blivit återfödd som en myra! Vill Kim bli människa och träffa sin familj igen är det bara att börja samla god karma - och hur lätt är det när det finns insektsgift och människofötter vart man än går?
 
Vilken är den senaste boken du fick i present?

Kommentarer
Postat av: Freja

Låter som en riktigt rolig bok! Jag får ytterst sällan böcker i present, för ingen vågar köpa nått eftersom jag oftast läst det redan eller så är det inte en bok som jag är intresserad av...

Svar: Det är den verkligen! Åh, nej det kan kanske vara svårt! :)
Jennah Christensen

2013-09-09 @ 20:24:02
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0