Plopp i brevinkastet

 
Nu har jag som lycklig prenumerant precis fått hem det senaste numret av speltidningen Robot, nämligen nummer 7/2013. För varje nummer hoppas jag på förbättring vad gäller de stavfel och faktafel som tidningen tyvärr brukar vara dåligt kryddad med - varför ska de till exempel tvunget svara på läsarnas spelfrågor när de inte kan svara vettigt och korrekt? Att tidningen är för barn gör ju inte att kvaliteten på texterna ska sjunka ner på havsbottnen.
   Vad som får mig att prenumerera är det glada sättet att skriva, de färgglada bakgrunderna och bilderna  som pryder varje sida (och som dock skulle behöva betydligt bättre kvalitet i många fall när det gäller game-play-bilderna) och det härliga urvalet av spel som jag gillar att spela - Robot snålar aldrig med att presentera nya Pokémon-spel eller andra härliga favoriter från Nintendo.
   I det senaste numret kan vi bland annat läsa om några pokemon från Pokemon X och Y - de nya spelen som släpps i oktober -, ytterligare tips från Minecraft och en tre sidors recension om Pikmin 3 som nyligen har släppts. Passande nog kan vi också läsa om hur man gör egna boketiketter och bokmärken med spel-tema.
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Kan du visa någon gång hur man gör bokettiketter och bokmärken med spel-tema?

Svar: Jadå! ^^
Jennah Christensen

2013-08-30 @ 06:38:26
URL: http://keyi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0