Hatchardsfyndet #2: THE ART OF TURBO

 
Hatchardsfyndet är en torsdagsserie i 8 delar där jag presenterar de fynd jag och min man gjorde i affären när vi var på bröllopsresa i London. Just nu ligger den engelska punden mycket lågt, och ska du åka till England är det därför precis rätt tid att shoppa böcker och annat du är intresserad av. Affären hatchards är en mycket gammal bokaffär med hela fem våningar, som jag tidigare bloggat om med titeln Bokaffär med fem våningar - Hatchards.
 
 
THE ART OF TURBO av Ryan Reynolds, David Soren och Robert Abele
Pris: £24.99, det vill säga 252 kr
Sidor: 150
Kan köpas: AdlibrisBokus och CDON
 
Tycker du om att gå på bio, och se Dreamworks senaste filmer, eller uppskattar du bara konst och vägen till dess framgång? I The Art of Turbo har du chansen att gräva ner dig lite i den kommande filmen Turbos animation och tankarna bakom.
   Det kommer förmodligen bli en särskild känsla att gå och se filmen i den 3D-grafik som boken tyvärr inte kan bjuda på, när man redan känner till de nya karaktärerna sedan innan. Tråkigt? Det tror jag knappast. Med en bok som den här kan man bygga upp förväntningarna lite extra och skaffa sig favoritkaraktärer innan man fått se dem i rutan, annat än på trailer. Man kan också uppskatta filmen mer för att man vet hur mycket jobb och tankar som ligger bakom även små detaljer som man annars kanske inte ens skulle tänka på medvetet, och man kan lära sig uppfatta filmen på rätt sätt. 
   Filmens handling är komisk - en snigel har en högsta önskan om att bli en riktig racersnigel. Liksom alla Dreamworks filmer tror jag även på att denna kommer att bli riktigt bra. Förutom en bra bok är detta även ett fint samlarobjekt att placera i filmhyllan.
 
 
Andra delar i serien Hatchardsfyndet:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0