Hatchardsfyndet #1: ANIMALS REAL AND IMAGINED

 
Hatchardsfyndet är en torsdagsserie i 8 delar där jag presenterar de fynd jag och min man gjorde i affären när vi var på bröllopsresa i London. Just nu ligger den engelska punden mycket lågt, och ska du åka till England är det därför precis rätt tid att shoppa böcker och annat du är intresserad av. Affären hatchards är en mycket gammal bokaffär med hela fem våningar, som jag tidigare bloggat om med titeln Bokaffär med fem vånngar - Hatchards.
 
 
ANIMALS REAL AND IMAGINED av TERRYL WHITLATCH
Pris: £24.99, det vill säga 252 kr
Sidor: 159
Kan köpas: AdlibrisBokus och CDON
 
Animals Real and Imagined, från år 2010, stod fint uppställd på sidan i en hylla på översta våningen inne på Hatchards. Lite solgul av tiden blev den nu såld och är inte så mycket till att läsa, men verkligen något man kan underhålla sig med att titta i. Hela boken ser lite ut som framsidan, med varje blad kryddat av varelser både från denna värld och inte. Fantasidjur blandas med djur från verkligheten, och olika djur från verkligheten korsas med varandra för att bli märkliga bestar man helst inte vill stöta på ute i naturen.
   Boken innehåller både skisser och färdiga bilder i sprakande färger, både humoristiska och realistiska bilder, som alla förutom att ge inspiration också utgör en bra källa för att få upp sitt målarintresse om man har ett sådant, och bilderna borde dessutom vara väldigt roliga att rita av.
 
Ett smakprov av en av Terryl Whitlatchs bilder från boken
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0