Bokbloggsjerkan 9-12 Augusti

Helgens bokbloggsjerka hos Annika löd såhär: Vad läser du just nu?
 

Felicia: Just nu så håller jag på och läser i 3 olika böcker. Anne Franks Dagbok, Är du lycklig nu, Vivianne? och Kitty och kuppen mot konstskolan. Fast jag har inte läst i någon av dom böckerna på ganska länge nu. Brukar oftast bli så att jag inte läser så mycket på sommaren. Fast skolan drar igång igen om bara 10 dagar och då kommer antagligen min läsning börja igen. Börjar i 7:an då! =)
 

Jennah: Jag har precis varit på bröllopsresa i London och då har vi fått med oss mycket böcker hem (billigt där!). Av dessa har jag till exempel börjat läsa Titanic Voices, en bok där 63 överlevande berättar om upplevelserna kring Titanic. Intressant är hur personer har uppfattat händelserna olika och hur de tror att saker som har hänt inte alls har hänt - och tvärtom. Någon är övertygad om att skeppet aldrig delades på mitten, då han hela tiden såg mot skeppet från livbåten och skulle veta om det hänt. Ändå är det i två delar fartyget ligger på bottnen idag. Många andra tror sig ha kommit iväg i sina livbåtar betydligt senare (i antal) än de gjorde. Boken finns att köpa på adlibris här om ni inte planerar att åka till London snart!

Kommentarer
Postat av: Gia - Bokfrossa

Bortsett från Anne Frank är det inget jag känner igen :)

Svar: Okej!
Jennah Christensen

2013-08-10 @ 17:14:54
URL: http://bokfrossa.wordpress.com/
Postat av: Monika

Titanic voices låter som en intressant bok.

Svar: Absolut, om man är intresserad av Titanic. Den tar upp historier från människor som sällan aldrig nämns annars, och det är en bra blandning på personerna (till exempel från både första, andra, tredje klass och personalen).
Jennah Christensen

2013-08-12 @ 07:52:48
URL: http://bokslut.blogspot.com/
Postat av: Helena, MsHisingen

Vad härligt att Kittyböcker finns kvar (känner mig så antik...)

Svar: Ja, Kitty böckerna är jättebra nu även om dom är "gamla", och det är jätteroligt :)
Jennah Christensen

2013-08-12 @ 23:05:49
URL: http://mshisingen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0