Allt om bröllop

 
Nu har jag nyligen gift mig och tidningen Allt om bröllop har varit mycket till hjälp när jag och Simon planerade vårt bröllop. Det finns några olika tidningar att välja på, de flesta mestadels fyllda med bilder och inspiration (vilket är väldigt roligt att kolla i, men inte alltid det mest hjälpsamma och praktiska).
   I extratidningarna Allt om Bröllop Special finns mycket praktiska tips och information så att man faktiskt kan få svar på många frågor man undrat över. Där står till exempel checklistor man kan fylla i medan planeringen går framåt, om de olika sätten att vigas på, vad begrepp som "tärna", "koordinator", "toastmaster" och annat betyder, om olika typer av ringar, tips till när man gör gästlistan, tårttrender, pynt, teman till lokalen och så vidare. Dessutom är det kryddat med olika recept, presenttips och test man kan göra mest för nöjets skull.
 
 
 
 
Förutom en tidning har Allt om Bröllop dessutom mässor och en hemsida där det står ännu fler tipskryddade artiklar, men där finns också forum, bloggar, tävlingar och frågor & svar. 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Jag ÄLSKAR att läsa bröllopstidningar, men sen gifte vi oss ändå borgerligt, den korta versionen, med bara en kompis med som vittne...

Svar: Det kan vara jättefint det också, grattis i efterhand :)
Jennah Christensen

2013-08-21 @ 22:30:20
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0